martes, 18 de noviembre de 2008

ESTIMAT COMPROMISARI:

Fa unes setmanes hauries d’haver rebut una carta meva on t’explicava com veia jo sa difícil situacióque está travessant es nostro partit i sa necessidat d’un revulsiu que tornàs en es nostres simpatisants sa il·lusió i s’orgull de pertanèixer en es Partit Popular de ses Illes Balears. Llavonces t’animava a presentar-te com a compromissari a sa teva junta local i, en cas de no poder, que votassis en aquells candidats a compromisari que me recolzaven.

Avui estic content de dir-te que es resultats de ses eleccions a compromisari han estat tot un èxit per a sa meva candidatura. A més de comptar amb so recolzament de múltiples juntes locals, es resultats obtenguts a Palma han estat senzillament històrics. Encara que s’aparato des partit ha seguir acaparant sa majoria de delegats, també és ver que mai ho havia fet per un marge tan estret. Qualque cosa se mou dins es partit, i anc que estam convençuts que finalment podrem arribar en es 170 avals de compromisaris necessaris per ser escoltats en es pròxim congrés de dia 29 de novembre, lo cert és que sa lluita pets avals està siguent descarnada i necessitam un darrer esforç per arribar-hi. Per això te deman es teu aval, anc que només sigui –es vot és lliure- perquè aquest congrés se convertesqui en una autèntica festa democràtica on no hi falti ni sa pluralidad ni es debat.

No obstant això, estimat compromisari, no me conform només en demanar-te es teu aval. Si bé s’ha intentat vendre sa idea que sa presentació de sa meva candidatura –i fa uns mesos sa de Carlos Delgado- tenia com a objectiu fracturar es partit, és evident que es temps ha posat en evidència sa manca de fonament d’aquestes acusacions interessades. Tot lo contrari, hem pogut observar un canvi en es discurs del PP que, fent i callant, està adoptant posicionaments molt parescuts en aquells que fins fa molt poc només noltros defensàvem. Fins i tot se n’ha acceptat qualcun d’idèntic, com sa duplicidat de càrrecs remunerats. El PP ha acabat reconeguent que no poria separar-se des sentir majoritari des nostro electorat. Es un primer pas, important, però ara fa falta que aquesta rectificació se materialisi en iniciatives parlamentàries i en posicionaments polítics clars davant qüestions clau. Aquest segon pas, passar de ses paraules en es fets, només se podrà garantisar si sa nostra candidatura torna a conseguir un important suport a ses urnes. Som s’única garantia perquè el PP acabi abanderant principis com sa defensa de ses llibertats llingüístiques, es rebuig a sa imposició catalanista, aprimar ses administracions, desregular sa vida des ciutadans, baixar ets imposts, aspirar a s’excel·lència en sa gestió, apostar per sa seguridat jurídica, defensar sa llibertat des pares a triar sa classe d’ensenyança pets seus fills o ennoblir sa denominació històrica i secular des mallorquí, incorporant-la a s’Estatut. Però, sobretot, prendre decisions per tallar en sec es descrèdit de sa classe política. Estam convençuts que sa defensa d’aquests principis, traduïts en polítiques concretes, mos duran un altre pic a recuperar sa confiança des ciutadans de Balears.

Es pròxim 29 de novembre tenim una segona oportunidat. No l’hauríem de tornar a desaprofitar. Forçar una regeneració en el PP només depèn de tu. Si volem, porem.

Una abraçada,

Joan Ferrer

Candidat a sa presidència insular del PP de Mallorca


No hay comentarios: